Tjänster

Vi är en ansvarsfull flyttfirma som erbjuder erfarenhet och valfrihet

Vill du ta hand om vissa delar av flytten själv? Eller låta oss ta hand om allt? Vi vill göra din flytt så enkel som möjligt, därför har vi delat in flytten i ett antal olika moment där du kan sköta vissa moment själv och vi tar hand om resten. Eller så sköter vi allt åt dig – du väljer själv!

Packningsmaterial

Vi vill skydda alla dina inventarier. Oavsett vad som ska packas har vi alltid packningsmaterial som passar. OBS! Vi erbjuder fri utlåning och hemkörning av stadiga och stapelbara flyttkartonger inom vårt upptagningsområde.

Packning

Att packa kan kännas tungt och tar mycket tid i anspråk. Vi sköter all din packning och ansvarar för att allt packas korrekt, rent och snyggt i stabila och uppmärkta flyttkartonger.

Lastning

Vår utbildade och yrkesskickliga flyttpersonal ser till att allt kommer med och att det lastas på rätt sätt avseende utrymme, jämvikt, förankringar mm.

Transport

Vi väljer det transportsätt som är lämpligast och billigast för just din flytt. Vår moderna transportpark borgar för en säker transport med försäkrat bohag.

Lossning

Väl framme på orten ska allt lossas, även här är det vår erfarna personal som ser till att allt kommer till rätt plats.

Uppackning

Vid uppackningen checkar vår noggranna personal av så att allt stämmer. Vi tar självklart med oss flyttkartonger och emballage som du slipper tänka på.

Privatflytt – Kontorsflytt – Verksamhetsflytt & Utlandsflytt

De olika flyttmomenten kan anpassas utifrån önskemål och budget oavsett om du väljer privatflytt, kontorsflytt eller annan verksamhetsflytt inom Sverige. För den som önskar flytta internationellt erbjuder vi även utlandsflytt från hela Sverige.

Magasinering

Vi ser till att hjälpa dig i alla steg i din flytt, även med magasinering. Ska du flytta till ett ej färdigställt hem, behöver du förvara möbler under en period eller ska du flytta utomlands och behöver magasinera hela ditt bohag? Vi hjälper dig med allt – kontakta oss för en trygg och bekväm förvaring.