Vår flyttfirma flyttar flexibla flyttar

Vill du ta hand om vissa delar av flytten själv? Eller låta oss ta hand om allt? Vi vill göra din flytt så enkel som möjligt, därför har vi delat in flytten i ett antal olika moment där du kan sköta vissa moment själv och vi tar hand om resten. Du väljer själv?

Packningsmaterial

Vi vill skydda alla dina inventarier. Oavsett vad som skall packas har vi alltid packningsmaterial som passar. OBS! Fri utlåning och hemkörning av flyttkartonger.

Packning

Vi sköter all packning och ansvarar för att allt packas på rätt sätt.

Lastning

Vår utbildade personal ser till att allt kommer med och att det lastas på rätt sätt.

Transport

Vi väljer det transportsätt som är lämpligast och billigast för just din flytt. Vår moderna transportpark borgar för en säker transport.

Lossning

Väl framme på orten skall allt lossas, även här är det vår utbildade personal som ser till att allt kommer till rätt plats.

Uppackning

Vid uppackningen checkar vi av så att allt stämmer. Vi tar självklart med oss flyttkartonger och emballage som du slipper tänka på.

Flyttstädning

Vi ombesörjer städningen av den gamla våningen eller lokalen. Vi lämnar den fräsch och klar för den nya hyresgästen att flytta in i.

Privatflytt – Kontorsflytt – Verksamhetsflytt & Utlandsflytt

De olika flyttmomenten kan anpassas utifrån önskemål och budget oavsett om du väljer privatflytt, kontorsflytt eller annan verksamhetsflytt (Linköping, Norrköping, Nyköping, Eskilstuna, Södertälje och Stockholm,men även övriga Sverige). För den som önskar flytta internationellt erbjuder vi även utlandsflytt från hela Sverige.

Magasinering

Vi ser till att hjälpa er i alla steg i er flytt, bland annat även med magasinering. Ska ni flytta till ett ej färdigställt hem, behöver ni förvarar möbler under en period eller ska ni flytta utomlands och behöver magasinera hela ert bohag? Vi ser till att hjälpa er med allt, kontakta oss för en trygg och bekväm förvaring.